A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

Освітянський коворкінг

11 травня 2023 року в актовій залі Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ» відбувся регіональний коворкінг для територіальних громад Київської області. Захід був проведений Управлінням освіти Вишневої міської ради, Центром професійного розвитку педагогічних працівників Вишневої МТГ, експертами  Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні», за підтримки Київської обласної адміністрації, Департаменту освіти і науки КОДА, платформою "Якісна освіта" Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад та Київським регіональним відділенням Всеукраїнської асоціації територіальних громад.

13:12 12.05.2023

Шукаємо ресурс - тримаємо баланс!

Життя в умовах війни вимагає від кожної людини високої психологічної стійкості, міцності нервів, комунікабельності та грамотності в спілкуванні. Для вироблення таких якостей було організовано навчання в рамках проєкту «Український світній консорціум: безпечне повернення до навчання» та проведені психологічні тренінги: «Основи надання першої психологічної допомоги дітям»  і «Добробут та мотивація освітян в умовах конфліктів та криз. Профілактика емоційного вигорання»,  які були спрямовані на підвищення професійної компетентності педагогів.

09:58 11.05.2023

Східна мудрість говорить: "Хто посадить дерево, буде мати рік щастя".

А ми знаємо, що наші випускники дев’ятих класів будуть мати щасливу долю! Сьогодні у Вишнівському ліцеї «ІДЕАЛ» пройшла акція «Сади Перемоги». На подвір’ї ліцею було висаджено кущі калини, що символізують нашу Батьківщину, та бузок - символ весни, миру та Перемоги. Дякуємо класним керівника Донець В.П., Кулінському В.М., Кислій В.М., Лєсовій Н.М., Тищенко А.П. та батьківським колективам, що організували та закупили саджанці. Дякуємо випускникам, які з любов’ю та ніжністю подарували рослинам нове життя. Ми впевнені, що протягом багатьох років ці рослини будуть радувати кожного, хто прийде до ліцею, та приємним ароматом зустрічатимуть вас, любі наші учні та випускники, біля порога рідної Альма матер!

16:33 10.05.2023

Відбувся семінар-практикум для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти Вишнівського міської територіальної громади

10 травня у Вишнівськомк академічному ліцеї «Основа» відбувся семінар-практикум на тему: «Самооцінювання як дієвий інструмент підвищення якості освітніх послуг: практичне застосування інформаційно-аналітичної системи "EvaluEd"» для директорів та заступників закладів загальної середньої освіти  Вишнівського міської територіальної громади.  Учасників семінару привітала директор ліцею Наталля Руденко. Артур Харішко ,  Головний спеціаліст відділу взаємодії з ОМС, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти, управління Державної служби якості освіти у Київській області, спікер семінару, ознайомив присутніх з практичними можливостями застосування ІАС "EvaluEd" та алгоритмом її впровадження в освітній процес.

13:54 10.05.2023

День Європи 🇪🇺 у Вишнівському академічному ліцеї № 1. Європейські цінності живуть у кожному серці 💙💛

🇺🇦 Україна щорічно 9 травня відзначатиме День Європи 🇪🇺 ✨Президент України Володимир Зеленський підписав Указ, згідно з яким відтепер щорічно 9 травня в Україні відзначатимуть День Європи 🇪🇺. День Європи 🇪🇺 – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

13:04 09.05.2023

Творча зустріч з науковцями

03 травня 2023 року у Вишнівському академічному ліцеї “Основа” відбулася творча зустріч з автором підручника математика, науковим співробітником відділу початкової освіти інституту педагогіки НАПН України Наталею Петрівною Листопад та головною редакторкою Українського освітянського видавництва “Оріон” Іриною Володимирівною Красуцькою.

15:27 04.05.2023

Якість діагностичного інструментарію — відповідальність фахівця

       Психологічна діагностика — первинний етап у психологічному супроводі розвитку дитини. Тож фахівець психологічної служби має завжди зважати на якість діагностичного інструментарію. Адже від цього залежить ефективність розвивальної та корекційної роботи  та її результати. Сьогодні, 3 травня,  у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбулося чергове засідання Спільноти практичних психологів Вишневої МТГ. Тема засідання: обговорення «Діагностичного мінімуму в роботі практичного психолога».

16:49 03.05.2023

Психологія для кожного!

Всеукраїнський День психолога традиційно відзначили 23 квітня! З 17 квітня по 1 травня в закладах освіти Вишневої територіальної громади відбулися тематичні тижні під гаслом: «Психологія для кожного».

16:12 02.05.2023

Вхід для адміністратора