A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Автобуси-дітям!

Дата: 26.09.2023 14:39
Кількість переглядів: 59

З початку року парк шкільних автобусів громад Київщини поповнився 69 новими машинами. 45 автобусів закупили за кошти державного та місцевих бюджетів. Ми відпрацювали оперативно: транспортні засоби роз'їхалися за місцями призначення протягом серпня-вересня цього року.

Днями передали останню партію – 7 нових шкільних автобусів. Вони поїхали до Рокитнянської, Яготинської, Березанської, Калинівської (Броварського району), Миронівської, Обухівської та Борщагівської громад.

Ще 5 автобусів громади закупили самостійно, а 19 – подарували іноземні партнери.

Шукаємо різні можливості, щоб діти Київщини могли повноцінно відвідувати школу, як би далеко не жили від місць навчання. Загалом на Київщині понад 33 тисячі школярів потребують підвезення до місць навчання. Маршрути перевантажені, іноді роблять декілька рейсів на день.

Під час бойових дій росіяни повністю знищили 12 шкільних автобусів, 25 – були значно пошкоджені. Частину школи передали на потреби наших військових.

На початок року потреба області в додаткових шкільних автобусах оцінювалась у 85 одиниць.

Наразі учнів Київщини розвозять на навчання 383 шкільні автобуси. Питання безпечного та швидкого підвезення кожної дитини до її школи – на постійному контролі КОДА
 


« повернутися

Вхід для адміністратора