A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

ЗДО "Колобок" - переможці Всеукраїнського конкурсу

Восени 2023 року Благодійний фонд “Щаслива лапа” ініціював Всеукраїнський конкурс “Хвостата фотозона”. Мета конкурсу: привернення уваги суспільства до проблем безпритульних собак та котів.

13:54 23.02.2024

Засідання колегії Управління освіти Вишневої МТГ

20 лютого 2024 р. відбулося чергове засідання колегії Управління освіти Вишневої МТГ. Керівників закладів освіти гостинно приймав ВАЛ «Основа». Засідання колегії проводив заступник начальника Управління освіти – Сергій ФЕФЕЛОВ.

13:47 21.02.2024

Засідання робочої групи з профорієнтації

На виконання рішення XXVIII сесії Вишневої міської ради VIII скликання від 19 жовтня 2023 р. «Про затвердження пілотної Програми «Модернізації діяльності з профорієнтації дітей та учнівської молоді закладів загальної середньої освіти» Вишневої МТГ на 23/24 н.р., 30 січня 2024 р. в ВАЛ «Основа» відбулось чергове засідання Робочої групи з профорієнтації учнів 9 класів академічних ліцеїв громади.

14:18 31.01.2024

Засідання «школи резерву керівних кадрів освіти»

26 січня 2024 року Вишнівський ліцей «ІДЕАЛ» гостинно приймав «Школу резерву керівних кадрів освіти» Вишневої міської ради. Засідання проводив Віктор Сапальов заступник директора з навчально-виховної роботи ВЛ «ІДЕАЛ», управлінець з великим досвідом. Тема заняття: «Стиль керівництва управлінського персоналу закладів та установ освіти. Різновиди стилів керівництва, їх ефективність та результативність». Слухачі школи активно брали участь в обговорені стилів керівництва закладом освіти. Спікером другої частини засідання стала Леся Коротинська, провідний психолог Управління освіти Вишневої міської ради, яка провела психологічний практикум «Мій внутрішній ресурс.» Психолог використала в роботі арт- терапевтичні техніки та проективні методики, які мають високу діагностичну цінність, дають дані про людські особливості, систему цінностей, інтересів, потреб, мотивації, внутрішніх та міжособистісних стосунків. На завершення засідання слухачі обмінялися думками та обрали тему наступної  зустрічі, яка відбудеться у Вишнівському академічному ліцеї №1 на запрошення директора ліцею Володимира Плахотнюка.

17:14 26.01.2024

Профорієнтаційна зустріч з Тетяною Ковальовою

17 січня 2024 р., о 09:00 год., в актовій залі ВЛ «ІДЕАЛ», учні 11 класів хвилиною мовчання розпочали зустріч з Тетяною Ковальовою, старшим викладачем кафедри національної безпеки Київського інституту Національної гвардії України, яка ознайомила майбутніх випускників з професією військового і наголосила на тому, що в час повномасштабної агресії росії проти України, важливо формувати покоління майбутніх захисників. Адже в цей час, коли батьки  учнів героїчно захищають нашу Батьківщину, важливо  формувати  покоління майбутніх захисників України.  Ця профорієнтаційна зустріч відбулася на виконання пілотної Програми  «Модернізація діяльності з профорієнтації дітей та учнівської молоді закладів загальної середньої освіти» Вишневої міської територіальної громади на 2023-2024 навчальний рік. Такі зустрічі будуть відбуватися також з випускниками ліцеїв Вишневої громади.  Разом до Перемоги! Будемо завжди готові до захисту нашої Батьківщини!

15:09 17.01.2024

Робоча зустріч освітнього Хабу

Вишнівський академічний ліцей "Основа" є цифровим освітнім Хабом Бучанського району Київської області з питань запровадження та використання в освітньому процесі Освітньої інформаційної системи HUMAN.

15:29 08.12.2023

Міський семінар-практикум на тему: "Національно-патріотичне виховання учнів засобами козацької педагогіки, екологічної, краєзнавчої та художньо-естетичної роботи"

15 листопада, на території ВАЛ "ОСНОВА" відбувся міський семінар-практикум на тему: "Національно-патріотичне виховання учнів засобами козацької педагогіки, екологічної, краєзнавчої та художньо-естетичної роботи". Модератором заходу був Мельничук Юрій Леонідович - директор Науково-освітнього центру патріотичного виховання молоді Університету «Україна», заступник голови науково-методичної ради НДІ козацтва Інституту історії України НАН України, член Національної спілки краєзнавців України. Спікери заходу: викладачі Університету «Україна» Категорія слухачів: заступники директорів з виховної роботи, вихователі-методисти ЗДО, педагоги-організатори ЗЗСО, вчителі предмету «Захист України», а також представники з ЗПО. На завершення зустрічі виступив Народний артист України Анатолій Демчук та його команда. Зустріч організували КУ "ЦПРПП" Вишневої міської ради.  Велика вдячність директору закладу ВАЛ "ОСНОВА" Наталі  Руденко, заступникам директора Тетяні Охріменко, Оксані Янішевській та педагогу-організатору Наталі Гулак  за чудову організацію проведення заходу та теплий прийом.

15:25 16.11.2023

8 листопада відбувся семінар-практикум на тему: «Поведінковий аналіз в освіті та як працювати з дітьми з особливими освітніми потребами»

Спікер Євген Чепорнюк - магістр психології, клінічний психолог, сертифікований психоаналітик. Зустріч організували консультант з корекційної педагогіки Калмик Олеся Володимирівна та психолог Кондратюк Карина Олегівна ЦПРПП Вишневої міської ради.

17:20 08.11.2023

7 листопада 2023 року відбулось засідання колегії Управління освіти Вишневої міської ради

На колегії виступив начальник Управління освіти Вишневої міської ради - Валерій Скочко, який звернув увагу на необхідність освітянам громади дотримуватись стратегічного курсу суспільства в розвитку освіти, а також окреслив інші важливі державні завдання в галузі освіти.

16:52 08.11.2023

Вхід для адміністратора