A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

8 листопада відбувся семінар-практикум на тему: «Поведінковий аналіз в освіті та як працювати з дітьми з особливими освітніми потребами»

Спікер Євген Чепорнюк - магістр психології, клінічний психолог, сертифікований психоаналітик. Зустріч організували консультант з корекційної педагогіки Калмик Олеся Володимирівна та психолог Кондратюк Карина Олегівна ЦПРПП Вишневої міської ради.

17:20 08.11.2023

7 листопада 2023 року відбулось засідання колегії Управління освіти Вишневої міської ради

На колегії виступив начальник Управління освіти Вишневої міської ради - Валерій Скочко, який звернув увагу на необхідність освітянам громади дотримуватись стратегічного курсу суспільства в розвитку освіти, а також окреслив інші важливі державні завдання в галузі освіти.

16:52 08.11.2023

Обласний майстер-клас з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів на основі впровадження ігрових технологій»

25 жовтня 2023 року на базі Вишнівського  академічного ліцею № 1 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області під керівництвом  КНЗ КОР «КОІПОПК» відбувся  Обласний майстер-клас з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів на основі впровадження ігрових технологій», заняття перше «Ігри у щоденній роботі вчителя, як потужний та ефективний інструмент для формування та розвитку ключових компетентностей».

11:33 01.11.2023

«Намистинка» об`єднує освітні родини з різних куточків України

​25 жовтня в ЗДО «Намистинка» відбулася надзвичайно тепла зустріч та обмін досвідом педагогів-дошкільників  з Вишневого, Бахмута, Голої Пристані, Києва та Львова. Учасників  гостинно зустрічали і приймали директор ЗДО «Намистинка» Таміла Рябчун, вихователь-методист Ірина Ліщенко і чудовий професійний колектив.

10:02 27.10.2023

Засідання з вчителями-логопедами і вчителями-дефектологами закладів освіти Вишневої МТГ

12 жовтня в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відбулось засідання: «Логопедична робота в ЗДО, ЗЗСО: логопедична група(логопункт); взаємозвʼязок вчителя-логопеда та вихователя(вчителя).

13:02 12.10.2023

Всесвітній день ментального здоров'я

У Всесвітній день ментального здоров'я, у Вишнівському ліцеї №1, консультантом ЦПРПП - Шуляк Вікторією, була організована інтерактивна освітня виставка "Mental trek". Технологія проведення освітньої виставки "Mental Trek" спрямована на активізацію спілкування й обміну знаннями й думками з іншими щодо широкого кола питань психічного здоров'я та оцінки ризиків відповідних життєвих ситуацій. Завдяки дискусіям, іграм та обговоренням у групі діти розвинули здатність мислити комплексно та критично. Наші учасники вчилися пов'язувати свої особисті поведінкові ризики із можливими наслідками та надихнулися розробляти особисті стратегії  збереження власного психічного благополуччя. Всім щиро бажаємо Ментального здоров'я!

23:47 11.10.2023

Всеукраїнський місячник шкільних бюібліотек-2023, «Вірю в майбутнє твоє, Україно!»

28 вересня, під керівництвом консультанта професійної спільноти бібліотекарів ЗО Вишневої ОТГ Інни Мельник, завідувачем бібліотеки Вишнівського ліцею № 1 Воробей Наталією було проведено засідання творчої групи бібліотекарів. Тема зустрічі: «Всеукраїнський місячник шкільних бюібліотек-2023, «Вірю в майбутнє твоє, Україно!». На зустрічі  бібліотекарі склали та затвердили план заходів місячника.  Презентації, інфоромацію про проведені заходи та матеріали місячника бібліотекарі надсилають до Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського та розміщують на сайтах своїх навчальних закладів. 

13:33 29.09.2023

Засідання творчої групи "Обдаровані"

27 вересня відбулося засідання творчої групи "Обдаровані", до якої входять заступники керівників ліцеїв та ЗПО, які відповідають за роботу з обдарованою учнівською молоддю у  своїх  закладах. 

15:57 27.09.2023

Автобуси-дітям!

З початку року парк шкільних автобусів громад Київщини поповнився 69 новими машинами. 45 автобусів закупили за кошти державного та місцевих бюджетів. Ми відпрацювали оперативно: транспортні засоби роз'їхалися за місцями призначення протягом серпня-вересня цього року.

14:39 26.09.2023

Вхід для адміністратора