A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

День конституції.

Вітаємо зі Святом!!! 28 червня 2023 року освітяни Вишневої міської територіальної громади взяли участь в урочистостях присвячених 27-річниці прийняття основного закону держави.

18:50 28.06.2023

Продовження проекту "Забезпечення безперервності навчання..."

КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» продовжує приймати участь в Проєкті "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні" (організатори проекту ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти", Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ та за інформаційної підтримки МОН України, Українського інституту розвитку освіти).

16:02 26.06.2023

«КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» обраний учасником проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні»

До уваги батьків Вишневої міської громади! «КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» обраний учасником проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти». Шановні батьки дітей старшого дошкільного віку, які проживають на території Вишневої міської територіальної громади!

10:37 05.06.2023

Команда Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ» «Код нації» представила Вишневу МТГ на районному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

В понеділок 29 травня відбулись змагання на території ВСП "Немішаївський фаховий коледж НУБіП України". Навіть повітряні тривоги, під час яких діти знаходились в укритті, не змогли зіпсувати їх бойовий настрій. Конкурс за конкурсом ми показували свою єдність, згуртованість та демонстрували набуті навички. Мали нагоду особисто поспілкуватись з головою Бучанської районної державної адміністрації Данилом Мавляновим. Втомлені, але задоволені вони повернулися додому, посівши IV місце серед 9 команд.  Далі більше, далі краще.  Разом до Перемоги!

17:35 01.06.2023

Вперше Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») пройшла у Вишнівській громаді

24 травня на території навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна відбулася  дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») Вишневої міської громади.

17:21 30.05.2023

Стань воїном «Кіберфронту», проєкт «МРІЯ»

Кіберполіція України, спільно з волонтерами та небайдужими громадянами створила проєкт «МРІЯ»  – сильну ініціативу протидії російським окупантам в медіа-просторі.  Кожен українець - ВОЇН на своєму фронті. Наш фронт - інформаційний. Тож долучаймося до ініціативи для прискорення нашої перемоги.

14:30 23.05.2023

Українці - патріоти

Освітяни Вишнівського академічного ліцею №1 пишаються своїм святом Вишиванки та передають традицію любові наступним поколінням!!!

10:42 18.05.2023

Благодійний ярмарок «Допоможемо ЗСУ»

В ЗДОКТ «Ромашка» відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, адже ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Не можна стояти осторонь подій, які відбуваються навколо нас, не   можна бути байдужими.

20:28 15.05.2023

День матері в ЗДОКТ «Ромашка»

У травні, коли світить яскраво тепле сонечко, зеленіє травичка,   розквітають чарівні квіти, співають дзвінко пташки,  весняний грайливий вітер приносить свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері.

20:12 15.05.2023

Вхід для адміністратора