A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

Семінар для вчителів англійської мови

Традиційний серпневий захід для вчителів англійської мови нашої ОТГ відбувся 23.08 об 11:00 у Вишнівському академічному ліцеї "Основа" за участю методиста-консультанта видавництва Макміллан Інни Нестоїтер.  Обговорювали тему "Навчальні втрати та  навчальні провалини у 5-6 класах НУШ а також шляхи та способи їх подолання" та інші актуальні питання початку навчального року. Усі присутні отримають сертифікати.

16:30 23.08.2023

Український інститут національної пам’яті Інформаційні матеріали до Дня Української Державності – 2023

28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення.

11:12 27.07.2023

День Конституції для дошкільнят в КЗ "Вишневий ЗДО "Колобок"

Тривають зустрічі з дітьми в рамках проєкту UNICEF Ukraine «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні» який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки, ДУ «Український інститут розвитку освіти» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ в Україні) у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни.

11:04 29.06.2023

День конституції.

Вітаємо зі Святом!!! 28 червня 2023 року освітяни Вишневої міської територіальної громади взяли участь в урочистостях присвячених 27-річниці прийняття основного закону держави.

18:50 28.06.2023

Продовження проекту "Забезпечення безперервності навчання..."

КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» продовжує приймати участь в Проєкті "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні" (організатори проекту ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти", Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ та за інформаційної підтримки МОН України, Українського інституту розвитку освіти).

16:02 26.06.2023

«КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» обраний учасником проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні»

До уваги батьків Вишневої міської громади! «КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» обраний учасником проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти». Шановні батьки дітей старшого дошкільного віку, які проживають на території Вишневої міської територіальної громади!

10:37 05.06.2023

Команда Вишнівського ліцею «ІДЕАЛ» «Код нації» представила Вишневу МТГ на районному етапі дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

В понеділок 29 травня відбулись змагання на території ВСП "Немішаївський фаховий коледж НУБіП України". Навіть повітряні тривоги, під час яких діти знаходились в укритті, не змогли зіпсувати їх бойовий настрій. Конкурс за конкурсом ми показували свою єдність, згуртованість та демонстрували набуті навички. Мали нагоду особисто поспілкуватись з головою Бучанської районної державної адміністрації Данилом Мавляновим. Втомлені, але задоволені вони повернулися додому, посівши IV місце серед 9 команд.  Далі більше, далі краще.  Разом до Перемоги!

17:35 01.06.2023

Вхід для адміністратора