A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Обізнаний у законодавстві освітянин – озброєний та захищений!

Дата: 10.01.2024 15:11
Кількість переглядів: 173

10 січня в приміщенні Управління освіти Вишневої МТГ відбулося засідання з питань правового захисту фахівців Психологічної служби: «Базові юридичні знання практичного психолога закладу освіти».

Протягом двох години, психолог юрист Лілія Орел знайомила фахівців Психологічної служби громади з актуальними питаннями для психологів-освітян. Висвітлювалися питання щодо нормативної  бази, ведення документації, отримання згод від законних представників на психологічний супровід здобувачів освіти та розгляд судової практики стосовно правомірності висновків психолога за запитом правоохоронних органів та багато інших.

    Мова йшла не тільки про тлумачення і розуміння нормативно-правової бази фахівців, а й про врахування особливостей правового регулювання під час виконання посадових обов’язків психолога освіти. Лілія Анатоліївна неодноразово наголошувала, що правовий захист освітян має здійснюватися, насамперед, через  обізнаність у законодавстві.

     Засідання пройшло в доброзичливій, комфортній атмосфері. Учасники були дуже зацікавлені та активні, а пані Ліля виважена, досвідчена та професійна. За роки роботи в сфері освіти  у практичних психологів зібралося багато «тяжких» питань в юридичному сенсі на які сьогодні всі  присутні отримали вичерпні відповіді.

Дякую, Лілії Анатоліївні і спільноті практичних психологів освіти за активність та залученість!

                                                Фахівець Управління освіти, психолог:      Коротинська Леся


« повернутися

Вхід для адміністратора