A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Святкування 50-річчя Комунального закладу "Вишневого закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) "Росинка"

Дата: 12.04.2024 13:45
Кількість переглядів: 17

Радісну подію відзначив днями КЗ "Вишневий ЗДО(ЦРД)"Росинка". Рівно 50 років тому маленькі дитячі рученята відчинили двері новозбудованого дитсадка.

На цьому святі було по родинному затишно,цікаво, радісно та казково. Привітати ювілярів завітало багато гостей, зокрема ветерани праці,випускники та випускниці, батьківський колектив. Серед почесних гостей  були присутні заступник міського голови Олексій Поліщук, керуюча справами виконкому Олена Вдовенко, начальник управління освіти Валерій Скочко та заступник Алла Хомицька, директор Києво-Святошиеської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Іван Литвин, начальник управління фінансів Тетяна Зубченко, які щиро бажали колективу невичерпної наснаги та енергії, добра та родинного затишку, високих результатів у вихованні маленьких українців та нагородили колектив грамотами.

Директор Оксана Неруш дякувала всім присутнім за підтримку та  відзначила Подяками всіх ветеранів праці за вагомий внесок у розвиток закладу.

Для всіх присутніх гостей була представлена концертна програма за участю вихованців та педагогів,які співали та танцювали,чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

КЗ "Вишневий ЗДО(ЦРД) "Росинка" - це країна дитинства,де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.



« повернутися

Вхід для адміністратора