A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

Зустріч заступників директорів з навчально-виховної роботи

Сьогодні, 08 лютого, в ЦПРПП відбулася зустріч заступників з НВР закладів загальної середньої освіти Вишневої громади з питань оновлення профільної старшої школи. Консультант Тетяна Охріменко підготувала презентацію про оновлений формат профільного навчання, завдання і виклики. У ході обговорення проблеми був складений орієнтовний алгоритм дій з підготовки до реалізації у новому навчальному році профільного навчання по-новому. У другій частині психолог Центру Леся Коротинська провела заняття з психологічної підтримки педагогів в умовах воєнного часу. Показала важливість роботи психолога в організації супроводу профільної освіти, допомоги у самовизначенні старшокласників.

16:03 08.02.2023

Вітання з новорічними та різдв'яними святами

Підтримуючи добру традицію, 13 січня, напередодні свята Святого Василя, в Щедрий вечір, учні  ВАЛ «Основа» та ВЛ «ІДЕАЛ» привітали колективи Управління освіти, фінвідділ та ЦПРПП з новорічними та різдвяними святами.

14:13 13.01.2023

Психологічна допомога в коробці

12 січня 2023 року за ініціативи Управління освіти та  ЦПРПП, освітяни Вишневої громади отримали гуманітарну допомогу в межах проєкту ГО ВГЦ «Волонтер» та ЮНІСЕФ: 60 боксів для занять з  дошкільнятами та учнями 1-2 класів ліцеїв, які під час війни працюють очно. Бокси «Психологічна допомога в коробці» професійно укомплектовані якісними матеріалами для творчості та арт-терапевтичних  індивідуальних та групових занять психолога з малечею. Сьогодні надважливою є психологічна підтримка саме маленьких дітей, адже вони є найвразливішою групою серед учасників освітнього процесу.

13:54 13.01.2023

3 грудня Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Цей день входить до міжнародної акції "16 днів проти насильства". Колектив ЗДО "Колобок" продовжує пропагувати і підтримувати позицію рівності, взаємодопомоги, підтримки всіх хто цього потребує незалежно від фізичних можливостей, особливостей зовнішності та гендеру. Вчитель-дефектолог Калмик Олеся Володимирівна  та практичний психолог Сербінович Зінаїда Петрівна створили соціальний відеоролик "Крок до змін", який закликає до створення сприятливих умов для осіб з обмеженими фізичними можливостями, щоб зробити їх життя комфортним та повноцінним. #16днівпротинасильства

12:16 03.12.2022

Модеративний семінар-практикум: "Вихователі, які вміють грати-виграють"

22 вересня 2022 року чудовий ЗДО «Теремочок» та креативні, професійні педагогічні працівники гостинно зустріли  вихователів закладів дошкільної освіти  Вишневої міської територіальної громади, де відбувся  модеративний семінар-практикум: "Вихователі, які вміють грати-виграють".  Захід організувала та провела  консультант з дошкільної освіти Центру професійного розвитку педагогічних працівників- Наталія Левченко.

17:02 22.09.2022

Інструктивно-методична нарада для заступників керівників закладів освіти

15 та 16 вересня 2022 р. директором Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Вишневої міської ради Бучанського району Київської області» Гончаренко М.С. та фахівцем-консультантом ІРЦ Герасімюк Т.В. було проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів ЗЗСО та вихователів-методистів ЗДО «Методичні рекомендації щодо організації інклюзивного навчання в ЗЗСО та ЗДО на 2022/2023 н.р.»,

12:09 21.09.2022

Вхід для адміністратора