A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Шукаємо ресурс - тримаємо баланс!

Дата: 11.05.2023 09:58
Кількість переглядів: 76


Життя в умовах війни вимагає від кожної людини високої психологічної стійкості, міцності нервів, комунікабельності та грамотності в спілкуванні. Для вироблення таких якостей було організовано навчання в рамках проєкту «Український світній консорціум: безпечне повернення до навчання» та проведені психологічні тренінги: «Основи надання першої психологічної допомоги дітям»  і «Добробут та мотивація освітян в умовах конфліктів та криз. Профілактика емоційного вигорання»,  які були спрямовані на підвищення професійної компетентності педагогів.

Тренерами були Галина Сасин, практичний психолог у методі когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії, емоційно-сфокусованої терапії та Жанна Подоплєлова, дитячий психолог у методі когнітивно-поведінкової терапії.

Ключовим принципом цього навчання було поєднання різних видів діяльності: спілкування, ігри, практичні вправи та  моделювання життєвих і професійних  ситуацій.

Тренінги були проведені для працівників Управління освіти, ЦПРПП, ВЦТДЮ та практичних психологів закладів освіти Вишневої територіальної громади.

Щиро дякуємо громадській організації «ІСТОК», міжнародній організації  Save the Children та досвідченим тренерам за організацію та проведення тренінгів, які є надважливими в умовах війни.

Учасники заходу отримали корисні знання, незабутні враження та сертифікати, що відповідають вимогам безперервного професійного розвитку фахівців у освітній діяльності та зараховуватимуться при атестації.





« повернутися

Вхід для адміністратора