A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

Клуб психологічної підтримки: «МИ РАЗОМ»

 Якщо здригаєтеся від гучних звуків, лякаєтеся машини, яка проїхала повз, або у вухах все ще звучить сирена, якщо відчуваєте біль, присмак заліза в роті, чуєте плач, вибухи та крики, то це свідчить про, що ви бачили війну.

14:34 31.05.2022

Круглий стіл на тему "Взаємодія в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству"

23 лютого 2022 року заступники з виховної роботи та соціальні педагоги загальноосвітніх та представники позашкільних закладів Вишневої міської територіальної громади взяли участь в роботі круглого столу організованого Центром надання соціальних послуг Вишневої міської ради тема "Взаємодія в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству". Під час заходу відбулися презентації: проекту ГО "Агенція соціального розвитку підприємництва" та Центру надання соціальних послуг "Фотовиставка "Не мовчи - зупини", презентація громадських організацій, що працюють в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству.

17:03 23.02.2022

#рідна_мова

Рідна мова лише одна – українська!

11:05 23.02.2022

Революція Гідності стала фундаментом для зародження нової, сильної і по-справжньому незалежної держави.

До Дня Героїв Небесної Сотні, з метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права і свободи людини та європейського майбутнього України. Учні освітніх закладів Вишневої міської територіальної громади провели патріотичний флешмоб  #ЗимаЩоНасЗмінила».  

15:41 22.02.2022

Переможці “Stars of Croatia”

Вихованки вокальної студії «Сузір’я» Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва під керівництвом Олени Бігун взяли участь у двотуровому Україно-Хорватському багатожанровому дистанційному фестивалі-конкурсі мистецтв “Stars of Croatia”.

14:32 22.02.2022

Нарада медичних сестер освітніх закладів Вишневої міської територіальної громади

На виконання спільного листа Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства освіти та науки України від 17.01.2022 «Щодо напруженої епідеміологічної ситуації», в приміщенні дитячої поліклініки, заступник начальника Управління освіти Алла Хомицька та завідуюча АЗПСМ №1 Оксана Віннічук провели нараду медичних сестер освітніх закладів Вишневої міської територіальної громади. Під час зібрання оговорювалося питання охоплення імунізацією вихованців дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

11:34 18.02.2022

хештег #UAразом

16 лютого 2022 року у День єднання заступник міського голови Олексій Поліщук та начальник Управління освіти Вишневої міської ради Валерій Скочко взяли участь у флешмобі хештег #UAразом у закладі дошкільної освіти «Теремочок».

17:10 16.02.2022

Вхід для адміністратора