A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Педагогічна студія на базі КЗ «Вишневий ЗДО «Яблунька»

Дата: 24.03.2023 15:26
Кількість переглядів: 74

23 березня 2023 року на базі КЗ «Вишневий ЗДО «Яблунька» відбулася педагогічна студія, на яку були запрошені- директор Інклюзивно-ресурсного центру Маргарита Гончаренко, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Левченко та вчителі-логопеди закладів дошкільної освіти. 

Учасників педагогічної студії гостинно зустріла директор закладу Алла Парфеса та вихователь -методист Катерина Фомінова. Пані Алла провела цікаву екскурсію садочком, розповіла про всі цікавинки закладу, познайомила з педагогами.

 Гостей було запрошено в «Логопедичне кафе «Яблунька», де основною стравою представлене показове заняття вчителем-логопедом Наталією Єременко. 

 В меню також були запропоновані десерти у вигляді весняного привітання від маленьких вихованців закладу та Зразкового ансамблю народного та естрадного танцю «Любавушка».

 Між стравами гості прийняли участь у психологічному релаксі від практичного психолога Лідії Магдич. Під час чаювання гості смакували блакитним чаєм «Анчан» і ділились враженнями від «поданих страв».


« повернутися

Вхід для адміністратора