A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Новини

«Вистояли – переможемо!»

Саме під таким гаслом Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва організував та провів захід, приурочений річниці визволення Київської області від російських окупантів Збройними силами України.

10:25 06.04.2023

Педагогічна студія на базі КЗ «Вишневий ЗДО «Яблунька»

23 березня 2023 року на базі КЗ «Вишневий ЗДО «Яблунька» відбулася педагогічна студія, на яку були запрошені- директор Інклюзивно-ресурсного центру Маргарита Гончаренко, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Левченко та вчителі-логопеди закладів дошкільної освіти. 

15:26 24.03.2023

Щасливі не булять!

21 березня 2023 року працівники психологічної служби практичний психолог Макогон Тетяна Миколаївна та Бойченко Ольга Миколаївна  разом із учасниками Центру протидії булінгу учнівського самоврядування Вишнівського академічного ліцею №1, організували і провели "День Щастя".  Такі заходи допомагають об'єднувати всіх учасників навчального процесу, створювати більш відкриту, доброзичливу і дружню атмосферу між учнями і сприяють покращенню загального психологічного клімату у навчальному закладі та є ефективною профілактикою булінгу. Бо "ЩАСЛИВІ НЕ БУЛЯТЬ"!

17:02 22.03.2023

Сила в жіночності!

Чудова традиція є у психологів-освітян Вишневої ТГ- зустрічатися щосереди на методичні години: обговорювати важливі питання, ділитися досвідом, навчатися та підтримувати одна одну. Сьогодні 8 березня! У цей сонячний, весняно-жіночний день Спільнота практичних психологів закладів освіти нашої громади знову разом! Пані Олена Черниш - психологиня Крюківщинського ліцею «Лідер», провела чудовий, цікавий, глибокий та дуже корисний майстер-клас: «Лялька жіночої сили»!

15:38 08.03.2023

ГО "Дівчата" про дівчат"

Тема сексуальної освіти — непроста, і відмова від упереджень заради кращої поінформованості дітей та підлітків, яка може  значно зменшити масштаби поширення венеричних та інших хвороб,  зменшення кількість випадків ранньої вагітності тощо - не всім дається легко. Разом із сім'єю статевим вихованням займаються і освітні заклади.

10:35 28.02.2023

Міжнародний день мови у Вишнівському центрі творчості дітей та юнацтва

21 лютого в Міжнародний день мови вихованці закладу взяли участь участь у пізнавально-розважальній грі "Скарби українського народу".  Гуртківці розгадували ребуси, згадували українські народні прислів'я, розкривали свої таланти в танцях та малюванні, змагалися у знанні українських народних пісень. Багато чого нового про мови розповіли вихованцям керівники гуртків. Захід пройшов весело та на одному подиху. 

11:49 22.02.2023

Креативні ідеї для захопливого навчання. Легко педагогу – цікаво дітям.

17 лютого 2023 року для вчителів початкових класів Вишнівської ОТГ Бучанського району був проведений вебінар з елементами тренінгу: «Креативні ідеї для захопливого навчання. Легко педагогу – цікаво дітям.»

22:10 20.02.2023

Україно, твоя сила в єднанні

До загальнодержавного Дня єднання у стінах Вишнівського ліцею “ІДЕАЛ” відбулося засідання круглого столу “Україно, твоя сила в єднанні”. Серед присутніх були представники Київської обласної військової адміністрації, Вишневої міської ради, громадських та волонтерських організацій, духовенства та освітяни Київщини.

10:22 18.02.2023

Вхід для адміністратора