A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

День матері в ЗДОКТ «Ромашка»

Дата: 15.05.2023 20:12
Кількість переглядів: 46

У травні, коли світить яскраво тепле сонечко, зеленіє травичка,   розквітають чарівні квіти, співають дзвінко пташки,  весняний грайливий вітер приносить свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері.

З цієї нагоди у нашому  закладі   проведе тематичне свято  «Щаслива матуся, щаслива дитина, родина та вся Україна» з метою формувати у дітей почуття любові і поваги до матері, як самого близької, рідної і дорогої людині в житті дитини.

Діти співали  пісні про своїх найкращих у світі матусь, читали вірші, танцювали, грали на музичних інструментах, грали в народні ігри. Діти із великим бажанням вітали мам зі святом.

Цього дня хочеться подякувати всім мамам  за найкращий подарунок - життя! Дорогі наші мами, вітаємо вас з Днем матері та бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємного кохання та домашнього затишку.  Ви завжди були і залишаєтеся самовідданими, люблячими і готовими на все заради своїх дітей!  Дякуємо за вашу материнську любов! Будьте здорові! Живіть щасливо і довго! Зі святом!

Так хочеться, щоб на планеті
Всім мамам щасливо жилось.
Завжди щоб тішили їх діти,
Щоби все омріяне збулось.
День матері – чудове свято.
Всім мамам низький наш уклін.
Нехай у їхніх очах сяє щастя,
Хай буде чистим небосхил!

 

Підготовила вихователь-методист

ЗДОКТ «Ромашка»:                                                     Галина КИРИЧЕНКО

 


« повернутися

Вхід для адміністратора