A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Креативні ідеї для захопливого навчання. Легко педагогу – цікаво дітям.

Дата: 20.02.2023 22:10
Кількість переглядів: 145

17 лютого 2023 року для вчителів початкових класів Вишнівської ОТГ Бучанського району був проведений вебінар з елементами тренінгу: «Креативні ідеї для захопливого навчання. Легко педагогу – цікаво дітям.»

У світі, де все стрімко змінюється, нам ніяк не обійтися без креативності. Саме вона допомагає швидко адаптуватися до змін і позитивно на них реагувати. 
За даними Всесвітнього економічного форуму, в сучасному світі, креативність стане однією з найважливіших навичок, яку роботодавці цінуватимуть в своїх працівниках. 
Креативні люди здатні знаходити нові та оптимальні шляхи вирішення поставлених завдань. Вони можуть розглядати проблему під різними кутами, часом побачити її так, як не бачив раніше ніхто. Проте креативність — це не тільки новаторство і творчість, це конструктивний спосіб мислення, який приносить практичну користь в різних видах діяльності.
А ще  з креативною людиною ніколи не сумно.
Сьогодні креативність є однією з провідних навичок  в Новій Українській Школі.
Саме тому педагоги початкової школи «прокачували» свій м’яз креативності, щоб потім проводити ненудні уроки і впевнено розвивати цю навичку в своїх учнів. На вебінарі учасники не лише знайомилися з цікавими вправами та методиками, а й мали змогу попрактикувати їх  під час заходу. А в колі однодумців ніколи не буває сумно. Адже креативний педагог – це завжди креативний учень!


« повернутися

Вхід для адміністратора