A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Обласний майстер-клас з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів на основі впровадження ігрових технологій»

Дата: 01.11.2023 11:33
Кількість переглядів: 63

25 жовтня 2023 року на базі Вишнівського  академічного ліцею № 1 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області під керівництвом  КНЗ КОР «КОІПОПК» відбувся  Обласний майстер-клас з теми «Формування ключових компетентностей молодших школярів на основі впровадження ігрових технологій», заняття перше «Ігри у щоденній роботі вчителя, як потужний та ефективний інструмент для формування та розвитку ключових компетентностей».

Заняття відвідали 38 педагогів з різних районів Київської області.

Презентували заклад освіти директор ВАЛ №1 Володимир Плахотнюк та заступник Таміла Душко.

На заході виступили директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вишневої МТГ Світлана Сушко та консультант центру Ірина Леончук.
Керівник майстер-класу Алла Козенко, сертифікований учитель початкових класів ВАЛ № 1, старший вчитель, розповіла про переваги та недоліки використання ігор у освітньому процесі, надала практичні поради для створення та використання простих та дієвих ігор. Поділилася власним досвідом використання ігрових методик в освітньому процесі. Ознайомила учасників з алгоритмами створення ігрових  вправ.

В рамках першого заняття для учасників була проведена виставка «Ігри, що мотивують, навчають і не дають нудьгувати».
Позитивні емоції, цікаві знайомства та дружня атмосфера надихнули учасників на нові креативні ідеї, які будуть реалізовані під час виконання творчих завдань.



« повернутися

Вхід для адміністратора