A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

«Намистинка» об`єднує освітні родини з різних куточків України

Дата: 27.10.2023 10:02
Кількість переглядів: 53

​25 жовтня в ЗДО «Намистинка» відбулася надзвичайно тепла зустріч та обмін досвідом педагогів-дошкільників  з Вишневого, Бахмута, Голої Пристані, Києва та Львова.
Учасників  гостинно зустрічали і приймали директор ЗДО «Намистинка» Таміла Рябчун, вихователь-методист Ірина Ліщенко і чудовий професійний колектив.

​Захід був присвячений актуальній темі: «Національно-патріотичне виховання дошкільників в умовах сьогодення».
Педагоги побували на екскурсії-огляді етнографічних осередків ЗДО «Намистинка», переглянули  фрагменти відео-занять, свят, розваг, конференцій з національно-патріотичного виховання та побачили плідну співпрацю ЗДО «Намистинка» з ВАЛ «Основа», з університетом «Україна» та з закладами освіти України.

Підвела підсумки заходу консультант ЦПРПП Наталія Левченко, де зазначила, що національно-патріотичне виховання пронизує  кожну освітню лінію Базового компонента дошкільної освіти. І наголосила, що наше одне з головних завдань сьогодення - допомогти дітям наповнити серця любов'ю до країни, де вони починають пізнавати світ. Бо майбутнє України це - її підростаюче покоління, яких ми повинні виховувати патріотами.

Щира подяка організаторам зустрічі! ЗДО «Намистинка» - це дійсно злагоджений колектив, який є запорукою успіху!



« повернутися

Вхід для адміністратора