A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський центр творчості

«За нашу свободу»

  Вітаємо призерів - Максименка Івана вихованця гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник – Тетяна Верес) та Мурзу Аліну вихованку гуртка «Чарівна петриківка» (керівник – Ольга Максименко) Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» до Дня захисника України.

13:19 23.01.2024

Територіальний етап Всеукраїнського фотоконкурсу онлайн-виставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!» – 2024

    Вишнівським центром творчості дітей та юнацтва спільно з Управлінням освіти Вишневої міської ради проведено територіальний етап Всеукраїнського фотоконкурсу онлайн-виставки до Дня Соборності України «Україна – це ми!» – 2024

13:48 18.01.2024

Обласний урок мужності «Полум’я ДАПу – у наших серцях»

   Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської  обласної державної адміністрації на 2024 рік, з нагоди Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту, 16 cічня 2024 року відбувся обласний урок мужності «Полум’я ДАПу – у наших серцях».

15:14 17.01.2024

Педагогічні івенти Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва

27.12.2023 та 03.01.2024 проведено педагогічний івент "Інноваційні технології у позашкільній освіті". Захід є частиною проекту "Педагогічний дизайн: траєкторія професійного розвитку педагога" у рамках обласного педагогічного кластеру "METOD LAB: майданчик професійної майстерності". Мета заходів - залучити керівників гуртків закладу до сучасних інформаційних технологій в освітній сфері, підкреслити численні можливості для оформлення результатів роботи та представлення доробку у інформаційно-комунікаційному просторі.

18:18 08.01.2024

Різдвяні дзвіночки

Центр творчості дітей та юнацтва Київщини підбив підсумки конкурсу на кращу ялинкову іграшку «Різдвяні дзвіночки», який проходив у рамках обласного новорічно-різдвяного флешмобу «Феєрверк побажань на Київщині».     Вітаємо Ворохову Анну, вихованку гуртка «Ліплення», (керівник – Любов Пасько) з І місцем у обласному конкурсі.     Пишаємося нашою вихованкою, бажаємо натхнення для наступних перемог!

15:23 03.01.2024

Вітання вихованців Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва

Веселими колядками та віршами вітають з Різдвом Христовим та Новим роком вихованці вокальної студії "Сузір'я", керівник - Олена Бігун, вокальної студії "Щебіт", керівник - Марина Білецька, театрально гуртка "Акторська майстерність", керівник - Юрій Шевченко.

13:48 29.12.2023

"Київщина колядує"

КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» в рамках Новорічно-різдвяного флешмобу «Феєрверк побажань на Київщині» – 2023/2024 провів фестиваль колядок «Київщина колядує».      Вітаємо колективи Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва з отриманням призових місць у фестивалі. ІІІ місце - вокальна студія «Щебіт», керівник Марина Білецька; ІІІ місце – вокальна студія «Сузір′я»,  керівник – Олена Бігун; ІІІ місце – театральний гурток «Акторська майстерність», керівник – Юрій Шевченко. Пишаємося вами й зичимо натхнення для нових звершень!

13:46 29.12.2023

Обласний етап Всеукраїнської виставки “Новорічна композиція”

   Вітаємо Владислава Тимошенка, вихованця гуртка «Ліплення» (керівник – Л. Пасько), Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки “Новорічна композиція”.     Пишаємося нашим переможцем!

14:54 26.12.2023

Вхід для адміністратора