A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський центр творчості

У плідній співпраці наближаємо перемогу!

За ініціативи закладу дошкільної освіти "Ромашка" 16 травня 2024 року у теплому родинному колі, на території садочку, відбувся святковий концерт приурочений до найщемливіших  свят в Україні - "День матері", "День сім'ї" та "День вишиванки". Декламувалися вірші, малеча разом із педагогами танцювала запальні таночки, лунали пісні. До концертної програми доєдналася вокальна студія "Сузір'я" Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва з піснею "Дитячими долоньками закриєм Україну!"

13:16 17.05.2024

Національна руханка у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» у Вишнівському центрі творчості дітей та юнацтва

Щорічно, у третій четвер травня, в Україні відзначають День вишиванки. Цьогоріч 16 травня вихованці та працівники Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва приєдналися до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ», що ініційована Українською федерацією «Спорт заради розвитку». Основна мета Національної руханки в вишиванках - єднання українців та міжнародної спільноти по всьому світу в їх підтримці ЗСУ та незламного українського народу, підвищення рівня рухової активності.

16:03 16.05.2024

Роботи дітей нашої громади - серед переможців обласної АРТ-галереї «Безпека дорожнього руху – це життя!»

В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху відділ науково-технічної творчості Комунального закладу Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» спільно з представниками ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Київській області розглянули 58 робіт із 23 територіальних громад.

12:03 15.05.2024

Вистава "Жартівниця" театрального гуртка Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва

11 травня 2024 року на базі Вишнівського ліцею "Основа" відбулася прем'єра вистави "Жартівниця" театрального гуртка "Повітруля" (керівник Стаховська Н.В,)  Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва!

13:57 13.05.2024

ІХ Міжнародний конкурс мистецтв "Лиманські зорі"

Вітаємо вихованок вокальної студії «Сузір’я»: Джус Анастасію, Гостар Дарію, Король Анну (керівник – Олена Бігун) Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, які стали лауреатами та отримали І місце у IX Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі»

11:37 10.05.2024

«Безпека дорожнього руху – це життя!»

Підведено підсумки територіального етапу обласної АРТ-галереї «Безпека дорожнього руху – це життя!» – 2024 в рамках Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

13:54 07.05.2024

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу "День зустрічі птахів"

Вітаємо вихованців гуртка "Жива майстерня" (керівник - Валерій Сухар) Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, який працює на базі Вишнівського академічного ліцею "Основа". Юні майстри посіли призові місця у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "День зустрічі птахів. " Пишаємося нашими вихованцями. Бажаємо ще більше перемог.

11:31 03.05.2024

Виховний захід "Пам'ятаймо Чорнобиль"

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва з метою відзначення і вшанування пам’яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС 25 квітня 2024 року на базі Вишнівського академічного ліцею №1 провів виховний захід «Пам’ятаймо Чорнобиль». 

14:29 26.04.2024

Моя Україно!

Добруцьку Тетяну, ученицю Вишнівського академічного ліцею «Основа» Вишневої територіальної громади Бучанського району,   ВІТАЄМО!!!     З перемогою – І місце у Всеукраїнському конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» (заочний) у номінації «Експериментальне фото, фоторобота "Наслідки". Робота Тетяни пройшла всі етапи від територіального до Всеукраїнського.

10:46 26.04.2024

Кліп "Благословенна Земля"

Діти - це наше майбутнє! Ми маємо надихати їх, навчати, виховувати, давати можливість для розвитку їхньої творчості, показувати усім своїм життям, як любити Батьківщину! Тож ми презентуємо вам творчі результати такої діяльності - роботу вокальної студії "Щебіт" Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, керівника Марини Білецької й дітей, її вихованців: відеокліп на пісню Jerry Heil «Благословенна Земля». Приємного прослуховування й перегляду! Будемо дуже раді вашим коментарям, вподобайкам і репостам!

14:49 22.04.2024

Вхід для адміністратора