A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський центр творчості

Підсумки обласного конкурсу на кращий навчально-методичний матеріал з науково-технічної творчості - 2023

    З метою популяризації кращого педагогічного досвіду та впровадження інноваційних освітніх технологій у гуртках науково-технічного напряму позашкільної освіти відбувся обласний конкурсу на кращий навчально-методичний матеріал з науково-технічної творчості.  Вітаємо Педько Катерину Борисівну, керівника гуртка «Цікава математика» Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, який працює на базі Вишнівського академічного ліцею № 1, з ІІІ місцем  у номінації «Методична розробка заняття».

12:38 06.12.2023

«ЗСУ – на захисті України!»

   Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації на 2023 рік, з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтерів, відбулася обласна патріотична онлайн-зустріч «ЗСУ – на захисті України!». У заході взяла участь Оксана Янішевська, керівник військово-патріотичного гуртка «Джура», Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва. Гурток працює на базі Вишнівського академічного ліцею «Основа».

12:36 06.12.2023

Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу»

   Українським державним центром позашкільної освіти 30 листопада 2023 року були підведені підсумки Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» - до Дня захисника України. Цьогоріч на конкурс було подано 1535 робіт з 22 регіонів України. Вихованці Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва Максименко Іван та Мурза Анна, гуртка «Чарівна петриківка», керівник – Ольга Максименко взяли участь у конкурсі та нагороджені дипломами ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти у розділі «Образотворче мистецтво».

13:39 04.12.2023

День пам'яті жертв голодомору.

Шановні українці, сьогодні, згадуючи трагедію голодомору, ми стоїмо перед обов'язком вшанувати пам'ять мільйонів невинних жертв цієї страшної трагедії в історії нашої країни. 90 років тому, Україна стала жертвою геноциду, що залишив глибокий слід в душах народу.

11:30 25.11.2023

Година - реквієм «Допоки пам'ять у серці не згасає…», приурочена до 90-річчя Голодомору – геноциду 1932-1933 років.

   Відповідно до плану роботи департаменту освіти і науки Київської обласної державної (військової) адміністрації та плану роботи Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва на 2023 рік, з метою збереження пам’яті про безневинно загиблих, вшанування жертв голодоморів в Україні, 24 листопада 2023 року відбулася година - реквієм «Допоки пам'ять у серці не згасає…», приурочена до 90-річчя Голодомору – геноциду 1932-1933 років.

15:29 24.11.2023

Міжнародний конкурс „POLSKA RAPSODIA“

Вітаємо вихованку вокальної студії «Сузір’я» Гуменюк Уляну та вихованців вокальної студії «Щебіт» Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва із призовими місцями у Міжнародному конкурсі „POLSKA RAPSODIA“.  Дякуємо керівникам Олені Бігун та Марині Білецькій за професійну підготовку дітей та наставництво. Пишаємося вами і бажаємо подальших успіхів у творчості!

14:57 20.11.2023

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу "Український сувенір"

Вітаємо вихованців Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, які посіли призові місця в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Український сувенір": ІІ місце - Босенко Вікторія, гурток "Умілі руки", на базі Крюківщинського ліцею "Лідер"(керівник - Валентина Тарасенко); ІІІ місце - Пчєла Марія, гурток - "Ліплення" (керівник - Любов Пасько); ІІІ місце - Мальований Захар, гурток "Жива майстерня", на базі Вишнівського академічного ліцею "Основа" (керівник - Валерій Сухар).  Бажаємо перемог !!!

12:43 20.11.2023

Обласний конкурс "Гордість землі Київської"

Вітаємо Ожему Вікторію, вихованку гуртка "Образотворче мистецтво" (керівник - Тетяна Верес), Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва за ІІ місце у обласному конкурсі на кращу ескіз-ідею живописної карти Київської області "Гордість землі Київської". Бажаємо майбутніх перемог.

23:21 13.11.2023

Захід до Дня української мови та писемності

Напередодні Дня української мови та писемності у Вишнівському центрі творчості дітей та юнацтва пройшла інтелектуально-розважальна гра «Солов’їне шоу». Учасники гри цікаво і пізнавально провели час, продемонстрували та покращили свої знання в галузі української мови та літератури. Мова – це великий скарб, який треба берегти і розумно збагачувати. Шануймо і вивчаймо нашу солов’їну мову! Зі святом, друзі!

16:40 26.10.2023

Вхід для адміністратора