A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський центр творчості

Маленькі ниточки великої спадщини!

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва святкує День вишиванки. Адміністрація закладу, керівники гуртків та студій, вихованці - вся велика і творча родина надає особливого значення цьому дню і символічній атрибутиці Українського свята. 

18:04 18.05.2023

Опанували основи першої психологічної допомоги

Протягом квітня-травня педагогічні працівники Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва взяли участь у психологічному тренінгу з питань: «Основи надання першої психологічної допомоги дітям» та «Добробут та мотивація освітян в умовах конфліктів та криз. Профілактика емоційного вигорання» в рамках реалізації проєкту «Освітній консорціум «Безпечне повернення дітей до навчання в Київській області» за підтримки Save The Children та фінансування Генерального директорату Єврокомісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ЕСНО).

17:05 09.05.2023

Працюємо. Надихаємо. Перемагаємо.

Творча і талановита Ярина Тихончук, вихованка гуртка «Чарівна Петриківка», взяла участь у Міжнародному багатожанровому ІХ онлайн фестивалі творчості «Великоднє диво». За результатами конкурсу була відзначена дипломом І ступеня.

10:59 01.05.2023

«Пам’ятаймо Чорнобиль»

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва провів виховну годину «Пам’ятаймо Чорнобиль» для вихованців гуртків закладу та учнів Вишнівського академічного ліцею «Основа». Захід, присвячений річниці Чорнобильської катастрофи, був організований з метою пам’яті та вшанування тих, хто віддав життя заради усунення наслідків цієї трагедії.

13:53 25.04.2023

Наближається свято Великодня!

Знову прийшла весна і ось ми вже готуємося зустріти Світлий Тиждень – прибираємо житло, печемо паски, придумуємо оригінальні візерунки для пасхальних яєць. А як зворушливо виглядатимуть великодні смаколики в симпатичному кошику оздобленому своїми руками!

17:08 13.04.2023

Вхід для адміністратора