A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський центр творчості

«Школа виховників Джур – 6»

   Янішевська Оксана Іванівна, керівник військово-патріотичного гуртка, Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, який працює на базі Вишнівського академічного ліцею «Основа», стала однією із 90 виховників, які отримали  посвідки і пройшли навчальний курс лише цьогоріч, а загальна кількість таких фахівців перевищує цифру 250 в регіоні. Захід організувало і реалізувало Управління молоді та спорту КОДА, Київський обласний молодіжний центр за тісної співпраці й підтримки Департаменту освіти і науки Київської обласної держаaвної адміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» «Школа виховників Джур – 6».

12:33 23.10.2023

Результати конкурсу «Птах року - 2023»

Вихованці Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва взяли активну участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Птах року - 2023» та посіли призові місця.

13:52 18.10.2023

Вітаємо переможців обласного фотоконкурсу “Неосяжна моя, Україно!” – 2023

З метою відзначення Міжнародного дня туризму, національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виявлення та підтримки юних талантів та обдарувань, проведено обласний онлайн-конкурс фотографій «Неосяжна моя, Україно!», визначено  переможців та лауреатів.

14:21 17.10.2023

Підсумки виставки-конкурсу «Український сувенір»

Відповідно до плану роботи Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва 9 жовтня 2023 року з метою виховання національно-патріотичної свідомості підростаючого покоління, активної громадянської позиції, любові до Батьківщини, поглиблення знань про побут, традиції та звичаї українського народу, розвиток дитячої творчості, був проведений відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір".

11:46 11.10.2023

Проведено територіальний етап обласного онлайн-конкурсу фотографій «Неосяжна моя, Україно!» та підбито його підсумки.

У номінації «НАШІ МАНДРИ» І місце – Клепус Іван, вихованець вокальної студії «Щебіт», Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, керівник – Білецька М. С. І місце – Дзюба Кирило, вихованець гуртка «Чарівна петриківка», Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, керівник – Максименко О. О.

15:48 20.09.2023

Все буде Україна!

В рамках обласного техночеленджу «Все буде Україна!» відбувся конкурс на кращий патріотичний сувенір у номінаціях: «Патріотичні аксесуари», «Іграшки-сувеніри з патріотичною символікою», «Сувеніри і подарунки на цивільну та військову тематику». Вихованка гуртка "Паперопластика", Ксенія Черток посіла ІІ місце.

14:06 23.06.2023

П’ять діб без повітряних тривог, п’ять діб щасливого життя під мирним небом

Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва розпочав канікули з вражаючої подорожі до країн Балтії та Швеції, яку організувала директорка Центру творчості Тетяна Стаменова. Вихованці гуртків закладу, учні ліцеїв Вишневої громади, їх батьки і друзі за п’ять днів відвідали 3 столиці Прибалтики та Стокгольм.

11:20 22.06.2023

Вхід для адміністратора