A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Майстер-класи від Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва на весняних канікулах

Дата: 02.04.2024 15:05
Кількість переглядів: 21

Незважаючи на те, що країна продовжує перебувати у стані війни, у дітей нашої громади весняні канікули розпочалися вчасно. Щоб вони пройшли активно, різноманітно, цікаво і з користю, Вишнівський центр творчості дітей та юнацтва організував та провів майстер-класи: "Антисуржик" (керівник гуртка "Рідне слово", Каленюк Н. А.), "Котик на дивані" (керівник гуртка "Ліпка", Пасько Л.О.), "Весела жабка" (керівник гуртка "Образотворче мистецтво" Стецишин Г. С.), "Шахова гра" (керівник гуртка "Каїса" Гуменюк О. І,).

Під час майстер-класів діти мали змогу не тільки проявити інтелектуальні та творчі здібності, а й познайомитися з керівниками гуртків та атмосферою нашого закладу. Дехто висловив бажання приєднатися до нашої Країни Творчості.

Запрошуємо вас усіх, хто бажає розвивати таланти, переглянути інформацію на нашому сайті https://vctdu.in.ua або завітати до закладу. У Вишнівському центрі творчості дітей та юнацтва ви відкриєте нові можливості та здобудете нові уміння і знання! Нехай ваше гурткове життя буде сповнене відкриттів та нових знайомств!



« повернутися

Вхід для адміністратора