A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді "Шанс" Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

День відкритих дверей у Центрі НТТ «Шанс»

10 вересня в Центрі НТТ «Шанс» пройшов День відкритих дверей. Діти та батьки, які завітали на захід, мали змогу поспілкуватися з керівниками гуртків, побачити авто- авіа- та судно- моделі, які вихованці виготовляють своїми руками, взяти участь у майстер-класах.

15:59 11.09.2023

Вітаємо Олександра Ізірінського – переможця І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2023 році!

            Конкурс проводився КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» з метою підвищення якості та удосконалення змісту позашкільної освіти, забезпечення гуртків, секцій, студій, інших творчих об’єднань закладів позашкільної освіти Київщини сучасними навчальними програмами та навчальною літературою за напрямами позашкільної освіти. До участі в Конкурсі було представлено 25 конкурсних матеріалів, з них 10 рукописів навчальних програм і 15 рукописів навчальної літератури. У представлених на Конкурс рукописах навчальних програм і навчальної літератури представлено сучасні технології, форми, методи формування базових компетентностей, громадянського та патріотичного виховання, формування національно-культурної ідентичності дітей та учнівської молоді засобами позашкільної освіти.

17:39 29.08.2023

Здобутки авіамоделістів Вишневого на Всеукраїнських змаганнях

Із 24 липня проходять Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі) (IV ранг) в місті Чернівцях. Це перші очні змагання з авіамодельного спорту з початку війни. Свої вміння та вправність літаючих моделей продемонстрували 8 команд із 5 областей України: Київської, Дніпропетровської, Донецької, Сумської, Івано-Франківської та Чернівецької.

17:17 27.07.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху у Центрі НТТ «Шанс»

Гуртківці та педагоги Центру НТТ «Шанс» приєдналися до І етапу Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проходить з 15 по 21 травня 2023 року в рамках VІІ Глобального тижня безпеки дорожнього руху.

20:39 22.05.2023

Змагання юних  авіамоделістів Центру НТТ «Шанс»

21 травня Центр НТТ «Шанс» провів територіальні відкриті змагання серед учнівської молоді в класі F 1-N – вільнолітаючі моделі літаків у приміщенні, на базі Вишнівського академічного ліцею № 1.

12:16 22.05.2023

Космічні фантазії гуртківців визнані кращими на Україні!!

Вихованка гуртка «Відеозйомка та монтаж» Центру НТТ «Шанс» Аріна Маслак здобула перемогу у Всеукраїнському гуманітарному конкурсі «Космічні фантазії» – 2023!!! Вона нагороджена в номінації «Фото, відео, кіно- мистецтво» за мультфільм «Квітковий космічний сон» дипломом УМАКО «Сузір’я» за ІІІ місце.

17:19 10.05.2023

Обласний ІТ-батл серед дітей та учнівської молоді з інформаційних технологій

Центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» взяв участь в обласному ІТ-батлі серед дітей та учнівської молоді з інформаційних технологій. Серед 16 учасників троє наших вихованців здобули перемогу і будуть відзначені грамотами:

14:24 08.05.2023

Перемоги гуртка "Екологічний дизайн"

Вихованці гуртка «Екологічний дизайн» Центру НТТ «Шанс» до Великодніх свят взяли участь в конкурсах Всеукраїнського та обласного рівнів і мають результати: Гончар Тарас – переможець Всеукраїнської акції «Писанкове дерево (Національний еколого натуралістичний центр учнівської молоді МОН України).

16:08 04.05.2023

Воркшоп "GHILDREN MAKER" обласного етапу Всеукраїнського конкурсу серед учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

                28 квітня 2023 року в місті Білій Церкві на базі Станції юних техніків відбувся воркшоп "GHILDREN MAKER" обласного етапу Всеукраїнського конкурсу серед учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Команда Центру НТТ "Шанс", яку підготувала керівник гуртка "Початкове технічне моделювання" Сікалюк Оксана Василівна, взяла участь в змаганнях.                 Маємо результат: Шилобрид Кирило посів ІІІ місце в номінації "Технічне завдання". 

22:32 01.05.2023

Вхід для адміністратора