A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Разом цікавіше, разом веселіше

Дата: 23.11.2023 13:18
Кількість переглядів: 32


В рамках ІІ Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні про
ходить ІІ етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

Гуртківці Центру НТТ «Шанс» долучилися до проведення обласного онлайн флешмобу з безпеки дорожнього руху «Живи цікаво та безпечно!» в рамках Тижня.

         Вихованці гуртка «Автомоделювання» разом із керівником Кротевичем Юрієм Борисовичем та заступником директора центру Кравчук Ларисою Володимирівною завітали до учнів 2-В класу Вишнівського академічного ліцею № 1 та провели інтерактивне заняття «Знавці правил дорожнього руху».

Лариса Володимирівна провела з дітьми вікторину «Я знаю правила дорожнього руху». Другокласники жваво відповідали на запитання вікторини, розповідали, навіщо потрібні правила дорожнього руху і як вони їх виконують.

Юрій Борисович разом зі своїми вихованцями запропонував другокласникам  дидактичну гру «Ситуації на дорозі». Діти мали змогу не тільки побачити моделі машинок, виготовлених гуртківцями під час занять, а й порухати їх на ігровому полі, розв’язуючи завдання на знання правил дорожнього руху.

Незважаючи на те, що заняття проходило у бомбосховищі і умови для проведення були далекі від комфортних, усі учасники дійства отримали позитивні емоції від спілкування.

Також вихованці гуртка «Відеозйомка та монтаж» відзняли відео про правила безпечної поведінки дітей  на дорозі.

Пропонуємо до перегляду відео за посиланнями:


« повернутися

Вхід для адміністратора