A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Автомоделісти Вишневого - бронзові призери першості міста Києва

Дата: 27.12.2023 15:56
Кількість переглядів: 22

Ми ще ділилися своїми приємними враженнями від змагань для вихованців та керівників автомодельних гуртків закладів позашкільної освіти в рамках обласного освітнього кластеру «Techno space», які відбулися 23 грудня 2023 року у місті Біла Церква, в яких брали участь вихованці гуртка «Автомоделювання» Центру НТТ «Шанс» під керівництвом Кротевича Юрія Борисовича  та жваво обговорювали здобуті перемоги, а наші автомоделісти вже радують нас своїми новими досягненнями.

         24 грудня 2023 року команда автомоделістів Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» у складі Мерзлюка Олега, Шевченка Ярослава та Боборикіна Олега взяла участь у змаганнях «Першість м. Києва» серед учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі) та стала бронзовим призером. Команду до змагань готував наш молодий колега, але досвідчений автомоделіст та діючий спортсмен – Добіаш Олександр Вячеславович.

         Друзі, тішимося вашою перемогою, пишаємося вами. На думку спадають слова Ліни Костенко, що «кожен фініш – це, по суті, старт». Бажаємо вам не зупинятися на досягнутому, впевнено йти вперед до нових перемог!!! Успішних вам стартів!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора