A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Перемоги юних автомоделістів

Дата: 25.12.2023 13:09
Кількість переглядів: 22

23 грудня 2023 року у місті Біла Церква відбувся AvtoHub для вихованців та керівників автомодельних гуртків закладів позашкільної освіти в рамках обласного освітнього кластеру «Techno space». Від Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «ШАНС» у заході взяли участь вихованці  гуртка «Автомоделювання», яким керує досвідчений педагог Кротевич Юрій Борисович. Підтримати команду приїхали батьки гуртківців, керівники гуртків та адміністрація закладу. Нас гостинно приймали колеги із Центру науково-технічної творчості Білоцерківської міської ради Київської області, який очолює Солодовенко Олена Арсеніївна.

Програма заходу була насиченою і цікавою. З вітальним словом до учасників і гостей заходу звернулися Карлінська Людмила Дмитрівна, завідувач відділу науково-технічної творчості Центру творчості дітей та юнацтва Київщини, Щербань Лариса Олександрівна, начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи Управління освіти і науки Білоцерківської громади. Мельник Алла Володимирівна, директор Центру «Шанс»,  ознайомила присутніх з  історією центру, особливостями роботи, презентувала відео про гурток «Автомоделювання». Але найцікавіше, особливо для дітей, було попереду. І це були змагання між гуртківцями-автомоделістами Центру «Шанс» та Центру науково-технічної творчості Білоцерківської міської ради Київської області. Проводилися вони у форматі батлу, що надавало дійству особливої яскравості, емоційності, захопливості.

Змагання проходили у трьох класах трасових моделей: «Легкові моделі», «Гоночні моделі» та «Моделі вільної конструкції». У кожному із названих класів трасових моделей учасники команди центру «Шанс» здобули призові місця, отримали медалі і грамоти. Так, у класі «Легкові моделі» перше місце посів Шевченко Ярослав,  третє місце – у Мерзлюка Олега. У класі «Гоночні моделі» друге місце посів Буюн Микита. У класі «Моделі вільної конструкції» перше місце здобув  Чабанов Іван, 3 місце – Рашківський Дмитро. Алла Мельник, директор центру «Шанс» привітала переможців змагань з їх досягненнями, подякувала всім учасникам за участь, Керівникові гуртка Кротевичу Юрію Борисовичу – за роботу, батькам – за підтримку. Алла Володимирівна привітала дітей і дорослих з прийдешніми святами – Різдвом Христовим та Новим роком і вручила гуртківцям солодкі подарунки. На згадку про цей чудовий день – колективне фото.  Бажаємо усім нам здоров’я, натхнення, творчої наснаги, успіхів, здійснення мрій у новому році. І нових перемог! Все буде Україна.



« повернутися

Вхід для адміністратора