A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Час вірити в дива

Дата: 07.12.2023 13:39
Кількість переглядів: 55

6 грудня 2023 року у селі Тарасівка Фастівського району Київської області в рамках інтерактивного заходу FESTweekend «Час вірити в дива» відбулося відкриття другої черги «Містечка Хансена» — оселі для ВПО.  Вихованці і керівники гуртків «Авіамоделювання», «3D-моделювання», «Автомоделювання», «Судномоделювання», «Сувеніри гачком», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Відеозйомка та монтаж» та адміністрація Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» взяли активну участь у заході. Для мешканців містечка, а також для гостей свята була організована виставка робіт вихованців гуртків центру та їх керівників. Усім, хто завітав на виставку, діти і педагоги розповідали про свої гуртки, про те, як проходять заняття, яких результатів досягли за час навчання. Також для всіх охочих були проведені майстер-класи «Виготовлення картини із паперу «Я люблю Україну»», керівник Машталір Леся Віталіївна та  «Виготовлення браслету-оберегу із атласної стрічки»», керівник Голуб Ольга Ігорівна.  

         З нагоди Дня Святого Миколая відбулося урочисте відкриття ялинки. Руслан Кравченко, начальник Київської ОВА, привітав дітей зі святом та вручив їм солодкі подарунки. 

         6 грудня – День Збройних Сил  України, професійне свято всіх українських військовослужбовців. Хочемо подякувати ЗСУ за можливість жити у вільній країні, навчати дітей, дарувати їм радість.



« повернутися

Вхід для адміністратора