A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вишнівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді "Шанс" Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Наполегливість – запорука ПЕРЕМОГИ!!!!

4 грудня 2023 року пройшов ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань серед учнівської молоді із судномодельного спорту (моделі довжиною до 600 мм). Навчально-виховний комплекс допрофесійної підготовки та технічної творчості міста Києва радо зустрів своїх колег – позашкільників Київщини – команди судномодельних гуртків: Переяславського клубу юних моряків, керівник Володимир Григорович Горбаченко; Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості Яготинської міської ради, керівник Володимир Миколайович Завертайло; Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» Вишневої міської ради, керівники: Олександр Максимович Пушкар, Павло Геннадійович Ашихмін; Васильківської міської станції юних техніків, керівник Андрій Олексійович Бойко.

15:12 15.12.2023

Час вірити в дива

6 грудня 2023 року у селі Тарасівка Фастівського району Київської області в рамках інтерактивного заходу FESTweekend «Час вірити в дива» відбулося відкриття другої черги «Містечка Хансена» — оселі для ВПО.  Вихованці і керівники гуртків «Авіамоделювання», «3D-моделювання», «Автомоделювання», «Судномоделювання», «Сувеніри гачком», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Відеозйомка та монтаж» та адміністрація Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» взяли активну участь у заході. Для мешканців містечка, а також для гостей свята була організована виставка робіт вихованців гуртків центру та їх керівників. Усім, хто завітав на виставку, діти і педагоги розповідали про свої гуртки, про те, як проходять заняття, яких результатів досягли за час навчання. Також для всіх охочих були проведені майстер-класи «Виготовлення картини із паперу «Я люблю Україну»», керівник Машталір Леся Віталіївна та  «Виготовлення браслету-оберегу із атласної стрічки»», керівник Голуб Ольга Ігорівна.  

13:39 07.12.2023

Разом цікавіше, разом веселіше

В рамках ІІ Десятиліття дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН з 13 по 19 листопада 2023 року в Україні проходить ІІ етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

13:18 23.11.2023

Негода - не перешкода добрій справі

28 жовтня в Центрі НТТ "Шанс" відбувся благодійний ярмарок. На заваді не стала навіть непередбачувана негода. Доброчинна подія об’єднала вихованців, педагогів та батьків. 

11:48 30.10.2023

Вітання юному винахіднику

         Шеренговий Андрій, вихованець гуртка «3D-моделювання, посів 3 місце за номінацією «Стійкий життєвий простір» в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA», який відбувся 11 жовтня 2023 року в онлайн режимі в Комунальному закладі Київської обласної ради «Мала академія наук учнівської молоді». Андрій уже студент, але продовжує навчання в гуртках нашого центру. Вітаємо нашого талановитого вихованця і від душі бажаємо ще не раз приймати участь у подібних заходах і з кожним разом дивувати журі, педагогів, глядачів своїми здібностями і можливостями.

11:52 19.10.2023

Крилаті переможці Вишневого

14 жовтня у м. Чернівці були проведені Відкриті міські змагання з авіамодельного спорту «Крила – 2023». В турнірі взяли участь вихованці авіамодельних гуртків: Чернівецького центру юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка, Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс».

14:10 16.10.2023

Авіамоделісти Центру «Шанс» – переможці обласного AviaFestу

Вихованці Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» під керівництвом Максима Рашківського взяли участь в обласному AviaFestі для юних авіа- та ракетомоделістів Київщини, який проходив в рамках освітнього кластеру «Teсhno space».  

14:07 03.10.2023

Технопікнік для судномоделістів Київщини

         24 вересня в акваторії «ХАРАКТЕР park» Вишневої територіальної громади відбувся технопікнік для вихованців та керівників судномодельних гуртків закладів позашкільної освіти в рамках обласного освітнього кластеру «Teсhno space». Вишнівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» радо зустрічав своїх колег-позашкільників Київщини та Києва – команди судномодельних гуртків Васильківської міської станції юних техніків, Переяславського клубу юних моряків, Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості, Київського центру технічної творчості «Юність».

16:13 25.09.2023

Вхід для адміністратора