A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вітаємо призера обласного Фестивалю-презентації творчих проєктів з робототехніки «RoboFest»

Дата: 03.03.2024 15:46
Кількість переглядів: 28

         Комунальним закладом Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» підведено підсумки обласного Фестивалю-презентації творчих проєктів з робототехніки «RoboFest» у рамках обласного освітнього кластеру «Teсhno space».

         Гліб Миколюк, вихованець гуртка «Автомоделювання» Центру НТТ «Шанс», презентував проєкт у номінації «Роборейсінг». Гліб разом із керівником Олександром Добіашем створили робот із старої поламаної машинки. На базову раму автомобіля встановили електроніку на базі Arduino UNO. Потім побудували своїми руками трасу в укритті. Вихованці гуртка «Автомоделювання» Відеозйомка та монтаж» під керівництвом Діани Мотелюк зняли відео, в якому задокументували найкращий час проходження траси машиною.

         Ціль проєкту «Всупереч війні» – стимулювання спортивного інтересу та сприяння зацікавленості вихованців гуртків в виготовленні роботів та їх програмуванні. За умовами конкурсу Гліб Миколюк був відзначений сертифікатом.

         Незважаючи на сьогоденні негаразди, педагоги Центру НТТ «Шанс» знаходять можливість іти вперед, вивчати нове, створювати сучасні проєкти.

         Вітаємо Гліба та Олександра і бажаємо, щоб лише зростав інтерес до науково-технічної творчості. Адже ви - творці високотехнологічного конкурентного майбутнього України.



« повернутися

Вхід для адміністратора