A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Засідання творчої групи «Інноваційні методи навчання в умовах роботи з підготовки учнівських навчальних проєктів дослідницького спрямування» Вишневого територіального відділення МАН УМ

Дата: 23.02.2022 20:21
Кількість переглядів: 143

16 лютого 2022 року у Вишневій ТГ відбулося засідання творчої групи педагогічних працівників закладів освіти, які працюють зі здобувачами освіти в системі Малої академії наук учнівської молоді. Засідання проводилося відповідно до плану роботи КУ Вишневої міської ради ЦПРПП. Консультаном ЦПРПП Ігорем Незабитовським було окреслено ряд питань для опрацювання, щодо векторів комунікацій у Вишневому територіальному відділенні МАН УМ протягом другого півріччя 2021/2022 навчального року.

Наукові керівники учасників ІІ етапу Конкурсу-захисту МАН ознайомилися з порядком проведення постерного захисту та учнівської конференції, що передбачено правилами проведення Конкурсу.

Учасників заходу було проінформовано про роботу з обдарованими здобувачами освіти в системі «Заклад освіти – МАН України», про різні форми організації освітнього процесу з елементами проєктної та науково-дослідницької діяльності.

Педагоги  мали змогу попрацювати зі сторінками сайту Київського ОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді», що дає змогу підвищити рівень доступності освітніх послуг для здобувачів освіти  та відповідає потребам педагогів з обдарованою учнівською молоддю в системі МАН УМ.

Учасники заходу переконані, що Вишневе територіальне відділення МАН УМ має виконувати  свою головну мету – дати здобувачам освіти можливість розвинути свій інтелект у самостійній творчій діяльності, з урахуванням індивідуальних особливостей і нахилів.

 

Косультант ЦПРПП Ігор Незабитовський


« повернутися

Вхід для адміністратора