A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Спільна нарада керівників та головних бухгалтерів закладів освіти Вишневої міської ради

Дата: 10.02.2022 13:10
Кількість переглядів: 209

8 лютого 2022 р. Управлінням освіти Вишневої міської ради була проведена спільна нарада з  керівниками та головними бухгалтерами закладів освіти Вишневої міської ради на базі ВАЛ «Основа».

На порядок денний наради були винесені важливі питання діяльності системи освіти  Вишневої територіальної громади. Із вступним словом звернувся до присутніх заступник  начальника Управління освіти Сергій Фефелов. Він наголосив на важливості налагодження ефективної співпраці Управління освіти та керівництва закладів освіти у виконанні поставлених суспільством  перед освітою актуальних завдань, а також проінформував керівників про актуальність створення єдиного інформаційного простору закладів освіти Вишневої міської територіальної громади. Присутні на нараді керівники обговорили також питання своєчасного та правильного замовлення документів про освіту випускникам ЗЗСО. Заступник начальника Управління освіти Алла Хомицька ознайомила присутніх із порядком прийому дітей до ЗДО.

Про взаємодію фінансового відділу Управління освіти Вишневої територіальної громади з підпорядкованими йому закладами освіти виступила начальник відділу фінансів - головний бухгалтер Ольга Дідушко. Серед учасників наради розгорнулась активна дискусія про впровадження автоматизованого бухгалтерського обліку та встановлення програми ІПК «Логіка» Місцевий бюджет; про фінансування закладів освіти та подачу звітів до Управління освіти.

На нараді було  також обговорене питання співпраці Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вишневої міської ради з закладами освіти в напрямку створення дієвої системи підвищення кваліфікації педагогів (виступ директора Центру Світлани Сушко).


« повернутися

Вхід для адміністратора