A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Засідання колегії Управління освіти міської ради

Дата: 15.05.2024 17:29
Кількість переглядів: 38

У четвер, 14 травня 2024 року, відбулося важливе засідання колегії Управління освіти міської ради. Ми глибоко вдячні всім, хто взяв участь та вніс свій вклад у розвиток освіти в нашій громаді.

Основні питання, які були розглянуті на засіданні: 
1. Медичні профілактичні огляди: Оксана Віннічук, завідуюча відділенням "Дитяча поліклініка", КНП "Вишнева міська лікарня", докладно представила інформацію про проведення щорічних обов’язкових медичних профілактичних оглядів здобувачів освіти нашої громади. 

2. Звернення громадян: Жанна Буртовська, начальник відділу з питань діловодства та звернень міської ради, поділилася інформацією про дотримання вимог Закону України "Про звернення громадян". 

3. Розподіл субвенцій: Ольга Дідушко, головний бухгалтер Управління освіти, представила звіт про розподіл обсягу субвенцій з державного бюджету місцевими бюджетами та розподіл коштів місцевого бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної освіти у закладах та установах освіти нашої громади. 

Дякуємо всім учасникам за плідну роботу та конструктивний діалог на користь нашої освітньої системи! Будемо продовжувати працювати разом для кращого майбутнього наших дітей.



« повернутися

Вхід для адміністратора