A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Підсумки виставки-конкурсу «Український сувенір»

Дата: 11.10.2023 11:46
Кількість переглядів: 107

Відповідно до плану роботи Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва 9 жовтня 2023 року з метою виховання національно-патріотичної свідомості підростаючого покоління, активної громадянської позиції, любові до Батьківщини, поглиблення знань про побут, традиції та звичаї українського народу, розвиток дитячої творчості, був проведений відбірковий етап Всеукраїнської виставки-конкурсу "Український сувенір".

    Роботи переможців конкурсу:

Номінація: «Зразки традиційних іграшок»

ІІ вікова категорія

І місце – Босенко Вікторія, вихованка Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток – «Умілі руки» на базі Крюківщинського ліцею «Лідер», (керівник – Тарасенко В. В.)

Номінація: «Сучасні дизайнерські вироби»

І вікова категорія

І місце – Мальований Захар, вихованець Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Жива майстерня» на базі Вишнівського академічного ліцею «Основа» (керівник – Сухар В. В.).

І місце – Мальований Захар, вихованець Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Жива майстерня» на базі Вишнівського академічного ліцею «Основа» (керівник – Сухар В. В.).

ІІ вікова категорія

І місце – Тарасюк Богдан, Тарасюк Роман, вихованці Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Різьблення та випалювання по дереву» на базі Вишнівського академічного ліцею «Основа» (керівник – Перванюк А. І.).

І місце – Беркоза Софія, вихованка Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Бісероплетіння» на базі Вишнівського академічного ліцею №2. (керівник – Сухар В. В.).

Номінація «Предмети вжитку»

І місце – Лахтадир Владислава, вихованка Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Рукоділля» на базі Крюківщинського ліцею «Лідер», (керівник – Мітціх Ю. О.)

І місце – Пчєла Марія, вихованка Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва, гурток «Ліплення», (керівник – Пасько Л. О.)



« повернутися

Вхід для адміністратора