A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Вітаємо Олександра Ізірінського – переможця І (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2023 році!

Дата: 29.08.2023 17:39
Кількість переглядів: 62


            Конкурс проводився КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» з метою підвищення якості та удосконалення змісту позашкільної освіти, забезпечення гуртків, секцій, студій, інших творчих об’єднань закладів позашкільної освіти Київщини сучасними навчальними програмами та навчальною літературою за напрямами позашкільної освіти. До участі в Конкурсі було представлено 25 конкурсних матеріалів, з них 10 рукописів навчальних програм і 15 рукописів навчальної літератури. У представлених на Конкурс рукописах навчальних програм і навчальної літератури представлено сучасні технології, форми, методи формування базових компетентностей, громадянського та патріотичного виховання, формування національно-культурної ідентичності дітей та учнівської молоді засобами позашкільної освіти.

            Олександр Ізірінський, керівник гуртка «3D-моделювання» - лауреат ІІІ ступеня у номінації «Навчальні програми та література з позашкільної освіти науково-технічного напряму (предметно-технічний профіль)» методична розробка «Формування життєвих компетентностей гуртківців шляхом 3D-моделювання та візуалізації».

         Олександре!!! Центр «Шанс» пишається тим, що ти виріс на наших очах від талановитого вихованця до успішного УЧИТЕЛЯ!!! Ми горді того, що працюємо поруч із тобою. Дякуємо тобі за працелюбність, завзятість та наполегливість у досягненні мети. Цінуємо!!! Любимо!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора