A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Центрі НТТ «Шанс»

Дата: 22.05.2023 20:39
Кількість переглядів: 37

Гуртківці та педагоги Центру НТТ «Шанс» приєдналися до І етапу Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху, який проходить з 15 по 21 травня 2023 року в рамках VІІ Глобального тижня безпеки дорожнього руху.

Так, вихованці гуртка «Основи наукових досліджень в галузі математики» взяли участь в обласній арт-галереї «Безпека дорожнього руху − це житгя!». Кращими визнані плакати Лєсової Марії «Будь уважним – збережи життя!» та Іщук Анастасії  «Правила дорожнього руху».

З метою пропаганди безпеки дорожнього руху та виховання дорожньої культури серед підлітків в Центрі НТТ «Шанс» пройшли змагання з автомодельного спорту (трасові моделі) серед учнівської молоді.

Вихованці автомодельного гуртка мали змогу на практиці усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Змагання сприяли розвитку навичок поведінки на дорозі та вміння знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.

За підсумками проведення змагань в особистій першості переможцями стали:

Молодша вікова категорія:

1 місце - Рашківський Дмитро;

2 місце – Зенюк Ростислав;

3 місце – Рак Владислав.

Старша вікова категорія

1 місце – Підопригора Євгеній;

2 місце – Кирпич Марат;

3 місце – Шевченко Ярослав.

Гуртківці були нагороджені дипломами Вишнівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді «Шанс» та подарунками.

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Бажаємо успіхів та нових здобутків вихованцям гуртка «Автомоделювання» та керівнику Юрію Борисовичу Кротевичу!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора