A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Опанували основи першої психологічної допомоги

Дата: 09.05.2023 17:05
Кількість переглядів: 64

Протягом квітня-травня педагогічні працівники Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва взяли участь у психологічному тренінгу з питань: «Основи надання першої психологічної допомоги дітям» та «Добробут та мотивація освітян в умовах конфліктів та криз. Профілактика емоційного вигорання» в рамках реалізації проєкту «Освітній консорціум «Безпечне повернення дітей до навчання в Київській області» за підтримки Save The Children та фінансування Генерального директорату Єврокомісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ЕСНО).

За результатами дводенних тренінгів працівники ВЦТДЮ опанували основи першої психологічної допомоги та отримали сертифікати, що відповідають вимогам безперервного професійного розвитку фахівців у освітній діяльності та зараховуються до атестації.
Адміністрація Вишнівського центру творчості дітей та юнацтва виcловлює слова подяки організаторам тренінгу, Громадській організації «Істок» та тренерам – Галині Сасин, практичному психологу у методі КПТ та Жанні Подоплєловій, дитячому психологу у методі КПТ за цікавий, високоякісний, інформативний, продуктивний, насичений навчальний захід.
Колектив ВЦТДЮ та учасники тренінгу, в совю чергу, вдячні директору ВЦТДЮ Тетяні Стаменовій за сприяння в участі та збагачення досвіду.
Море задоволення! Море захоплення! Колектив у ресурсі!
ММГО "Істок" Галина Сасин


« повернутися

Вхід для адміністратора