A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Тиждень психології «Різнобарвний світ емоцій»

Дата: 28.04.2023 15:35
Кількість переглядів: 108

У Комунальному закладі «Вишневий заклад дошкільної освіти «Яблунька» з 24 квітня по 28 квітня 2023 року було проведено Тиждень психології «Різнобарвний світ емоцій». Кожен день був присвячений певній емоції, діти та педагоги одягалися за визначеними кольорами, робили відповідні маски, кубики емоцій та створювали театр емоцій. Було проведено конкурс створення куточків настрою та куточків усамітнення для дошкільників.

Практичний психолог Лідія Магдич познайомила дітей з професією «психолога» через призму тематичної казки. Протягом тижня проводила розвивальні заняття для дітей усіх вікових груп для формування емоційного інтелекту у дошкільнят та зниження рівня стресу під час воєнного стану.

Для педагогів та інших працівників ЗДО «Яблунька» практичний психолог Магдич Лідія провела арт-терапевтичне заняття «Мандалотерапія – черпаємо ресурси», на якому учасники дізналися що таке «мандала», також розфарбовували обрані ними мандали та стабілізували свій емоційний стан, наповнювались ресурсами та покращували психологічний клімат в колективі.

У заході взяли активну участь батьки, діти та працівники ЗДО, тому Тиждень психології пройшов яскраво, пізнавально та емоційно.


« повернутися

Вхід для адміністратора