A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Світлий ярмарок великодня: У єдності наша сила!

Дата: 13.04.2023 16:30
Кількість переглядів: 56

13 квітня вихованці, батьки та працівники КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» об’єднали власні сили та натхнення і провели благодійний ярмарок. Наш «Колобок» вже не вперше доєднується до волонтерських зборів - цього разу за мету поставили зібрати кошти для Волонтерської спільноти «Освітяни».

 

Весна – пора відродження, оживання. Це пора, коли хочеться дарувати світле добро, яке закладене у нашому генетичному коді.

Біля входу в ЗДО «Колобок»  гостей зустрічав блокпост, де запитували пароль, перевіряли знання про Україну та пропонували гостям відмітити на карті нашої Батьківщини місце свого народження.

Наступною локацією, де зупинялися гості, були лотерея та великодні передбачення. А також плакат, де відвідувачам пропонували написати «Що для Вас Україна?»

Учасники потрапили на святковий концерт, головною тематикою якого була символіка та традиції дружніх країн, які з перших днів повномасштабного вторгнення підтримують та пришвидшують перемогу Батьківщини.

Після святкового дійства на гостей чекав ярмарок смаколиків та безліч цікавих зон, де дітям пропонували зробити аквагрим та татуювання, різні майстер класи для родини та багато іншого.

Ми вдячні всім, хто брав участь у цьому заході, за час його проведення вдалося зібрати 21 257  гривень.

 

Нехай світле свято Великодня подарує тепло, добро та мир кожному вишнівчанину, кожному українцю. З вірою у перемогу, з вдячністю героям, вітаємо з прийдешнім святом!



« повернутися

Вхід для адміністратора