A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Методичний марафон: «100 питань професору»

Дата: 12.04.2023 16:16
Кількість переглядів: 63

12 квітня 2023 року в актовій залі Вишнівського академічного ліцею №1, відбувся методичний марафон: «100 питань професору» для педагогічних працівників ЗДО, на який було запрошено професора, доктора педагогічних наук, фахівця з дошкільної педагогіки – Гавриш Наталію Василівну.

Наталія Василівна  є одним з розробників коментарю до Базового компоненту дошкільної освіти. Вона є автором  понад 370 методичних розробок, підручників та посібників для дошкілля. Гавриш Наталія Василівна є головою науково-методичної ради комісії з дошкільної освіти МОН України та є членом редколегії Всеукраїнських журналів «Дошкільне виховання», «Вихователь-методист», «Методична скарбничка вихователя».

На методичному марафоні, доктор педагогічних наук розповіла про проблеми дошкільної педагогіки, про сучасні підходи до організації освітнього процесу в ЗДО, з задоволенням відповіла на поставлені питання присутніх педагогів та  поділилася своїми спостереженнями організації дошкільної освіти у Флориді.

Щиро дякуємо, професору, за надзвичайно цікаво проведений захід. Наталія Василівна вчить виховувати прикладом і словом та світло знань несе як Прометей, що запалює професійні вогники в педагогах. Сподіваємось і в подальшому на плідну співпрацю.

Сердечно дякуємо, всім педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти, що долучилися до методичного марафону. Пишаємося великим колом педагогів нашої освітньої родини.


« повернутися

Вхід для адміністратора