A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Педагогічний івент: «Інклюзивне освітнє середовище: коли важливий кожен…»

Дата: 13.02.2023 10:40
Кількість переглядів: 142

Інклюзивна освіта – перспектива нова.

Хоч різні можливості – рівні права!

Кожна дитина – це цілий світ,

освіта, повага і рівність для всіх!

 

09 лютого 2023 року в КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» відбувся педагогічний івент : «Інклюзивне освітнє середовище: коли важливий кожен…», на якому були присутні директори, вихователі-методисти та вихователі закладів дошкільної освіти Вишневої територіальної громади. Модераторами заходу були директор КЗ «Вишневий ЗДО «Колобок» Оксана ГОЛУБЕЦЬ та консультант ЦПРПП з дошкільної освіти Наталія ЛЕВЧЕНКО.

Лариса ХОЛОЩАК, вихователь вищої категорії, провела сюжетно-динамічне заняття в старшій інклюзивній групі, гості та діти якого вирушили у віртуальну подорож до Снігової Королеви.

Переглянули індивідуальне корекційне заняття "В країні геометричних фігур" вчителя-дефектолога Олесі КАЛМИК.

Зінаїда СЕРБІНОВИЧ, практичний психолог, активно включила в рух тіло, показала цікаві техніки для відновлення балансу, які педагоги забрали в свою щоденну практику.

Долучилися до практичної роботи в творчій майстерні Тетяни ЯСКЕВИЧ, вихователя старшої інклюзивної групи, яка нагадала про неповторний, петриківський розпис — чудовий привід для гордості українців. Гості поринули в палітру барвистих візерунків де закодована безмежна любов до рідного краю.

Систематизувала переглянутий досвід та отримані знання Маргарита ГОНЧАРЕНКО, директор комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр Вишневої міської ради Бучанського району Київської області", провела рефлексію та підвела підсумки.

Дякуємо учасникам за співпрацю та отримані позитивні емоції від творчого процесу.

Тримаймо стрій, освітяни! Разом до перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора