A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Модеративний семінар-практикум: "Вихователі, які вміють грати-виграють"

Дата: 22.09.2022 17:02
Кількість переглядів: 442

22 вересня 2022 року чудовий ЗДО «Теремочок» та креативні, професійні педагогічні працівники гостинно зустріли  вихователів закладів дошкільної освіти  Вишневої міської територіальної громади, де відбувся  модеративний семінар-практикум: "Вихователі, які вміють грати-виграють".  Захід організувала та провела  консультант з дошкільної освіти Центру професійного розвитку педагогічних працівників- Наталія Левченко.

 

Вихователі на півтори години занурились в дитинство та грали в різноманітні ігри на зняття напруження та стресу, усні та рухливі ігри. Під час анкетування «Портрет ідеального вихователя» приємно вразило, що наші освітяни – чудові фахівці і працюють за покликанням душі.

На завершення вихователі виконали патріотичну колективну роботу «Промінчики сонечка», де написали свої  позитивні враження від заходу.

Дякуємо всім  учасникам за активність та теплу, дружню атмосферу. Сподіваємось, що такі зустрічі стануть чудовою традицією в спільноті освітян та будуть надихати педагогів на подальшу  плідну співпрацю. Тому що об’єднуватися разом-це початок, бути разом-це прогрес, а працювати разом-це успіх!


« повернутися

Вхід для адміністратора