A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Засідання для вихователів-методистів ЗДО «Дошкілля під крилами захисту. Особливості організації роботи ЗДО під час воєнного  стану»

Дата: 07.09.2022 16:02
Кількість переглядів: 434

07 вересня 2022 р. на базі КЗ «Публічна бібліотека» для вихователів-методистів ЗДО Вишневої міської територіальної громади  відбулося засідання «Дошкілля під крилами захисту. Особливості організації роботи ЗДО під час воєнного  стану».

Модератором заходу була консультант з дошкільної освіти ЦПРПП –  Наталія Левченко. Засідання відбулося під гаслом: «Розум не має ціни, а виховання кордонів…».

Учасники  засідання активно  обговорили питання особливостей роботи ЗДО  в 2022-2023 н.р. у зв’язку з воєнним станом , необхідні заходи з посилення безпеки та облаштування внутрішнього простору укриттів ЗДО,  формування соціально-громадянської компетентності дітей дошкільного віку, виховання у дітей справжнього патріотизму, поваги до звичаїв та традицій українського народу.

На завершення, педагоги символічно передали один одному  запалену свічку «Миру та Добра» з найкращими побажаннями  у новому навчальному році.  На засіданні панувала дружня та тепла атмосфера, всі вихователі-методисти були активними учасниками заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора