A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Молодіжний клуб “MOOD”

Дата: 03.08.2022 17:30
Кількість переглядів: 132

Вже місяць у Вишневій МТГ функціонує молодіжний клуб “MOOD” для внутрішньопереміщених осіб. Активна молодь за підтримки Управління освіти ініціювала вищезазначений клуб з метою допомоги адаптування в нових умовах життя та забезпечення дозвілля, для кого місто духовності і добра стало новою домівкою. Зустрічі відбуваються щосереди о 18:00 за адресою м. Вишневе, вул. Святошинська 42, вільний простір “Friends”. Вікова категорія 14-20 років. Неформальне спілкування, цікаві ігри, пізнавальні заходи, кіноперегляди, чаювання - такий формат діяльность об‘єднання «MOOD». Всі анонси та фотографії відображаються на офіційній сторінці в Instagram @mood_vyshneve. Попередній запис можна залишити на вищезазначеній сторінці.
Учасниками клубу є вишнівчани з активною громадською позицією: Апалікова Анна, Хлань Карина, Гончарук Юлія, Юрченко Руслана, Фесун Юрій, Дацюк Артем, Безкоровайний Назарій, Деревяга Максим. 
Молодь - це майбутнє та потенціал нашої країни. Єднаймося заради перемоги. Адже в єдності та злагоді сила, яка дарує добро. 
Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора