A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Вишневої міської ради Бучанського району Київської області

Круглий стіл на тему "Взаємодія в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству"

Дата: 23.02.2022 17:03
Кількість переглядів: 275

23 лютого 2022 року заступники з виховної роботи та соціальні педагоги загальноосвітніх та представники позашкільних закладів Вишневої міської територіальної громади взяли участь в роботі круглого столу організованого Центром надання соціальних послуг Вишневої міської ради тема "Взаємодія в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству". Під час заходу відбулися презентації: проекту ГО "Агенція соціального розвитку підприємництва" та Центру надання соціальних послуг "Фотовиставка "Не мовчи - зупини", презентація громадських організацій, що працюють в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству.

Було обговорено питання планування взаємодії в сфері профілактики вживання психоактивних речовин, запобігання та протидії домашньому насильству. Свої пропозиції щодо взаємодії висловили директор Центру надання соціальних послуг Оксана Мельниченко, заступник начальника Управління освіти Алла Хомицька та представники громадських організацій.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора